Шановні батьки та учні Летківської СЗШ! Ми вже повідомляли, що початок 2020-2021 навчального року буде особливим. В Україні триває адаптивний карантин.

Шановні батьки та учні Летківської СЗШ!
Ми вже повідомляли вам, що початок 2020-2021 навчального року буде особливим. В Україні триває адаптивний карантин. Тому школа буде працювати за новими правилами. Вони вже розпочнуть діяти 1 вересня.

1 вересня з 8.30 год учнів зустрічають класні керівники на подвір’ї школи у визначених місцях збору класів на дистанції від інших класів.

В школу В МАСКАХ заходять тільки учні, учителі та персонал школи.

Вхід у школу батьків, бабусь, дідусів, на жаль, з початком навчального року суворо заборонено.

Для кожного класу визначено свій вхід до школи і схема руху лише одними сходами, по всій школі ходити не дозволяється: для учнів 1- 4 класів вхід №4 (біля бібліотеки), для учні 5-9 класів вхід №1 (центральний), для учнів 10-11 класів вхід №2 ( біля сходів).

При вході в школу всім щоденно будуть обробляти руки антисептиком.

Під час перерв усі учні 5-11 класів повинні ходити в масках, на уроках дозволяється маски знімати. Зміна масок кожні 3 години. Тому запасаєтеся масками! Якщо у дітей будуть маски багаторазового використання, то обов’язково мати герметичний пакетик (z- пакет, або папка на кнопці) один для використаної маски, інший для нової чи запасної.

Учням 1-4 класів в приміщенні школи дозволяється бути без масок.

Учителям та персоналу школи щоранку будуть проводити температурний скринінг.

За умови поганого самопочуття учень повинен повідомити про свій стан класного керівника або вчителя, у якого урок.

Навчання буде в одному класі, переходити в інший кабінет будуть лише на деякі предмети (фізкультура, інформатика).

Забезпечення питного режиму в школі не буде, тому кожен учень обов’язково має мати свою пляшечку для води.

Для того, щоб поїсти в їдальні, для кожного класу будуть відведені окремі перерви і вказано час харчування.

Всім учням1-11 класів, які підвозяться шкільним автобусом, вхід до салону дозволяється лише при наявності засобів індивідуального захисту (захисної маски або респіратора або).

Шановні батьки! Перед виходом із дому проведіть термометрію у дитини, оцініть стан здоров’я її та самого себе. Ні в якому разі не відпускайте дітей до школи з температурою, сильним головним болем, нежитем чи кашлем, тобто будь-які ознаки ОРВІ – і ви залишаєте дитину вдома. Пам’ятайте про власну персональну відповідальність за правдивість інформації про стан здоров’я дитини.

Чекаємо учнів Летківської СЗШ 1 вересня в святковому одязі ( у вишиванках), з гарним настроєм та бажанням вчитися! Початок свята «День знань» для учнів 2-11 класів о 9.00 год , для учнів 1 класу на подвір’ї школи о 9.30 год.

Давайте разом, педагоги, учні, батьки, переживемо і цей адаптивнний карантин, збережемо єдність, людяність, розуміння один одного, бо ми –партнери!

Адміністрація школи.

Кiлькiсть переглядiв: 172

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.